Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2012

Ο Μελίλωτος μαθαίνεται από στόμα σε στόμα…

Η προσπάθειά μας στο Μελίλωτο, ξεκίνησε απλά. Από στόμα σε στόμα μαθεύτηκε και αγαπήθηκε χωρίς φανφάρες, φρου-φρου κι αρώματα. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ βραβεία, ούτε χρυσά κουτάλια, ούτε θελήσαμε ποτέ ν’ ανακατευτούμε με οτιδήποτε άλλο πλην της  μαγειρικής. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά […]

Διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010

New York Times

O chef μας Σιωπίδης Κωνσταντίνος και οι γεύσεις του, στο πρώτο τους υπεραντλαντικό ταξίδι : New York Times

Διαβαστε περισσοτερα

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2011

Επαφές με επαρχία

Επαφές με επαρχία Κάποιοι λένε ότι τους λείπουν τα γραψίματά μου κι ότι τώρα που βολεύτηκα τους ξέχασα!!! Ιδού το βόλεμά μου λοιπόν! Κάνω επαφές με την επαρχία. Τηλεφωνήματα και πάλι τηλεφωνήματα! Ψάχνω για καλά ελληνικά προϊόντα τα οποία μπορούν […]

Διαβαστε περισσοτερα

Τρίτη, 7 Ιούνιος 2011

Λινγκουίνι με φρέσκο τόνο, κάπαρη, λιαστή ντομάτα

Λινγκουίνι με φρέσκο τόνο, κάπαρη, λιαστή ντομάτα Μπορώ να πω ότι τα τουρσιά γενικώς δεν είναι κι η αδυναμία μου… Επειδή όμως, είμαι ο επίσημος «δοκιμαστής» (έτσι εξηγούνται και τα κιλά μου) του Μελίλωτου, με «ανάγκασαν», αφού πρώτα με αλυσόδεσαν, […]

Διαβαστε περισσοτερα